Street Kitchen Podcast

Street Kitchen Podcast

Ez itt a Street Kitchen podcast vadiúj csatornája, ahol hétről hétre a legizgalmasabb témákkal jövünk gasztronómia univerzumából. Sütés-főzés, gasztroarcok a nagyvilágból, interjúk, beszélgetések, szóval tapadjatok ránk!

Street Kitchen Society & Culture 3 rész Ez itt a Street Kitchen podcast vadiúj csatornája…
010. A cukrász élet sem habostorta - interjú Baracskay Angélával és Raj Ráchellel
41 perc 11. rész Street Kitchen
Mi a különbség a cukrász és a cukrász séf között? Itthon, vagy külföldön lehet könnyebben érvényesülni? Hogy lehet összeegyeztetni az anyaságot egy folyamatosan pörgő szakmában? A legfrissebb adásunkból minden kiderül!
009. "A halnak sokkal kisebb az ökológiai lábnyoma, mint bármelyik másik húsnak"
57 perc 10. rész Street Kitchen
Miért eszünk mi, magyarok kevés halat? Miért drágább a hal a többi húsnál? Tényleg iszapízű a ponty? És mit csinál egy haltenyésztő?
008. "Sokan megélhetési vegánnak tartanak” - interjú Steiner Kristóffal
37 perc 9. rész Street Kitchen
Steiner Kristófot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen lassan 15 éve láthatjuk folyamatosan a képernyőn és olvashatjuk cikkeit a legváltozatosabb témákban. Az utóbbi időben egyfajta vegán nagykövetté nőtte ki magát, folyamatosan süt-főz és a tudatos táplálkozás hatalmas szószólója. A street kitchen podcastjében többek között a veganizmusról, a húsevő-vegán konfliktusokról és még sok minden másról.
Sebesség:
Érd el és vezéreld távolról a helyi hálózaton elérhető IntoRadio Cast képes eszközöeidet!
Böngésző-kiegészítő telepítése szükséges!
Chrome web store